Annuleren
Bewaren
Publicatie
English
Nederlands
Gepubliceerd in
العربية
Deutsch
English
Español
Eesti
Français
Nederlands
Polski
Русский
Türkçe
中文
Titel (ar)
Subtitel (ar)
Inleiding (ar)
In mijn familie gaan de dingen volgens vaste patronen. We eten en drinken hetzelfde op hetzelfde tijdstip, er wordt over dezelfde thema’s gesproken, we maken dezelfde grappen. Zo kennen we het. Zo voelen we ons veilig. Koffie om half elf in de ochtend, om drie uur in de middag en in de avond bij het journaal. Op verjaardagen met gebak erbij en dan komen na vier uur ook de wijn, de gesmeerde toastjes, de worst en de blokjes kaas op tafel. Mijn vader, oud-wiskundedocent, houdt een monoloog over de teloorgang van het onderwijs wanneer daar maar de kleinste aanleiding toe is. Aan de kinderen van mij en mijn zus wordt steevast de vraag gesteld hoe het gaat op school. Er wordt gesproken over de volgende vakantiebestemming (altijd ergens tussen Duitsland en Italië). ’s Avonds eten we wat we altijd eten. Sinds mijn ouders een elektrische pan hebben waarin het vlees de hele dag gaar kan koken, is dat stoofvlees. En een toetje van lange vingers, kwark en ingemaakte kersen, want dat hebben ze ooit zo lekker gegeten ergens bij vrienden. Dat is de enige uitbreiding in ons familiepatroon: een nieuw recept dat mijn ouders bij vrienden hebben gegeten en dat keurig voor hen is gekopieerd.
Titel (de)
Subtitel (de)
Inleiding (de)
In mijn familie gaan de dingen volgens vaste patronen. We eten en drinken hetzelfde op hetzelfde tijdstip, er wordt over dezelfde thema’s gesproken, we maken dezelfde grappen. Zo kennen we het. Zo voelen we ons veilig. Koffie om half elf in de ochtend, om drie uur in de middag en in de avond bij het journaal. Op verjaardagen met gebak erbij en dan komen na vier uur ook de wijn, de gesmeerde toastjes, de worst en de blokjes kaas op tafel. Mijn vader, oud-wiskundedocent, houdt een monoloog over de teloorgang van het onderwijs wanneer daar maar de kleinste aanleiding toe is. Aan de kinderen van mij en mijn zus wordt steevast de vraag gesteld hoe het gaat op school. Er wordt gesproken over de volgende vakantiebestemming (altijd ergens tussen Duitsland en Italië). ’s Avonds eten we wat we altijd eten. Sinds mijn ouders een elektrische pan hebben waarin het vlees de hele dag gaar kan koken, is dat stoofvlees. En een toetje van lange vingers, kwark en ingemaakte kersen, want dat hebben ze ooit zo lekker gegeten ergens bij vrienden. Dat is de enige uitbreiding in ons familiepatroon: een nieuw recept dat mijn ouders bij vrienden hebben gegeten en dat keurig voor hen is gekopieerd.
Titel (en)
Subtitel (en)
Inleiding (en)
In mijn familie gaan de dingen volgens vaste patronen. We eten en drinken hetzelfde op hetzelfde tijdstip, er wordt over dezelfde thema’s gesproken, we maken dezelfde grappen. Zo kennen we het. Zo voelen we ons veilig. Koffie om half elf in de ochtend, om drie uur in de middag en in de avond bij het journaal. Op verjaardagen met gebak erbij en dan komen na vier uur ook de wijn, de gesmeerde toastjes, de worst en de blokjes kaas op tafel. Mijn vader, oud-wiskundedocent, houdt een monoloog over de teloorgang van het onderwijs wanneer daar maar de kleinste aanleiding toe is. Aan de kinderen van mij en mijn zus wordt steevast de vraag gesteld hoe het gaat op school. Er wordt gesproken over de volgende vakantiebestemming (altijd ergens tussen Duitsland en Italië). ’s Avonds eten we wat we altijd eten. Sinds mijn ouders een elektrische pan hebben waarin het vlees de hele dag gaar kan koken, is dat stoofvlees. En een toetje van lange vingers, kwark en ingemaakte kersen, want dat hebben ze ooit zo lekker gegeten ergens bij vrienden. Dat is de enige uitbreiding in ons familiepatroon: een nieuw recept dat mijn ouders bij vrienden hebben gegeten en dat keurig voor hen is gekopieerd.
Titel (es)
Subtitel (es)
Inleiding (es)
In mijn familie gaan de dingen volgens vaste patronen. We eten en drinken hetzelfde op hetzelfde tijdstip, er wordt over dezelfde thema’s gesproken, we maken dezelfde grappen. Zo kennen we het. Zo voelen we ons veilig. Koffie om half elf in de ochtend, om drie uur in de middag en in de avond bij het journaal. Op verjaardagen met gebak erbij en dan komen na vier uur ook de wijn, de gesmeerde toastjes, de worst en de blokjes kaas op tafel. Mijn vader, oud-wiskundedocent, houdt een monoloog over de teloorgang van het onderwijs wanneer daar maar de kleinste aanleiding toe is. Aan de kinderen van mij en mijn zus wordt steevast de vraag gesteld hoe het gaat op school. Er wordt gesproken over de volgende vakantiebestemming (altijd ergens tussen Duitsland en Italië). ’s Avonds eten we wat we altijd eten. Sinds mijn ouders een elektrische pan hebben waarin het vlees de hele dag gaar kan koken, is dat stoofvlees. En een toetje van lange vingers, kwark en ingemaakte kersen, want dat hebben ze ooit zo lekker gegeten ergens bij vrienden. Dat is de enige uitbreiding in ons familiepatroon: een nieuw recept dat mijn ouders bij vrienden hebben gegeten en dat keurig voor hen is gekopieerd.
Titel (et)
Subtitel (et)
Inleiding (et)
In mijn familie gaan de dingen volgens vaste patronen. We eten en drinken hetzelfde op hetzelfde tijdstip, er wordt over dezelfde thema’s gesproken, we maken dezelfde grappen. Zo kennen we het. Zo voelen we ons veilig. Koffie om half elf in de ochtend, om drie uur in de middag en in de avond bij het journaal. Op verjaardagen met gebak erbij en dan komen na vier uur ook de wijn, de gesmeerde toastjes, de worst en de blokjes kaas op tafel. Mijn vader, oud-wiskundedocent, houdt een monoloog over de teloorgang van het onderwijs wanneer daar maar de kleinste aanleiding toe is. Aan de kinderen van mij en mijn zus wordt steevast de vraag gesteld hoe het gaat op school. Er wordt gesproken over de volgende vakantiebestemming (altijd ergens tussen Duitsland en Italië). ’s Avonds eten we wat we altijd eten. Sinds mijn ouders een elektrische pan hebben waarin het vlees de hele dag gaar kan koken, is dat stoofvlees. En een toetje van lange vingers, kwark en ingemaakte kersen, want dat hebben ze ooit zo lekker gegeten ergens bij vrienden. Dat is de enige uitbreiding in ons familiepatroon: een nieuw recept dat mijn ouders bij vrienden hebben gegeten en dat keurig voor hen is gekopieerd.
Titel (fr)
Subtitel (fr)
Inleiding (fr)
In mijn familie gaan de dingen volgens vaste patronen. We eten en drinken hetzelfde op hetzelfde tijdstip, er wordt over dezelfde thema’s gesproken, we maken dezelfde grappen. Zo kennen we het. Zo voelen we ons veilig. Koffie om half elf in de ochtend, om drie uur in de middag en in de avond bij het journaal. Op verjaardagen met gebak erbij en dan komen na vier uur ook de wijn, de gesmeerde toastjes, de worst en de blokjes kaas op tafel. Mijn vader, oud-wiskundedocent, houdt een monoloog over de teloorgang van het onderwijs wanneer daar maar de kleinste aanleiding toe is. Aan de kinderen van mij en mijn zus wordt steevast de vraag gesteld hoe het gaat op school. Er wordt gesproken over de volgende vakantiebestemming (altijd ergens tussen Duitsland en Italië). ’s Avonds eten we wat we altijd eten. Sinds mijn ouders een elektrische pan hebben waarin het vlees de hele dag gaar kan koken, is dat stoofvlees. En een toetje van lange vingers, kwark en ingemaakte kersen, want dat hebben ze ooit zo lekker gegeten ergens bij vrienden. Dat is de enige uitbreiding in ons familiepatroon: een nieuw recept dat mijn ouders bij vrienden hebben gegeten en dat keurig voor hen is gekopieerd.
Titel (nl)
Subtitel (nl)
Inleiding (nl)
In mijn familie gaan de dingen volgens vaste patronen. We eten en drinken hetzelfde op hetzelfde tijdstip, er wordt over dezelfde thema’s gesproken, we maken dezelfde grappen. Zo kennen we het. Zo voelen we ons veilig. Koffie om half elf in de ochtend, om drie uur in de middag en in de avond bij het journaal. Op verjaardagen met gebak erbij en dan komen na vier uur ook de wijn, de gesmeerde toastjes, de worst en de blokjes kaas op tafel. Mijn vader, oud-wiskundedocent, houdt een monoloog over de teloorgang van het onderwijs wanneer daar maar de kleinste aanleiding toe is. Aan de kinderen van mij en mijn zus wordt steevast de vraag gesteld hoe het gaat op school. Er wordt gesproken over de volgende vakantiebestemming (altijd ergens tussen Duitsland en Italië). ’s Avonds eten we wat we altijd eten. Sinds mijn ouders een elektrische pan hebben waarin het vlees de hele dag gaar kan koken, is dat stoofvlees. En een toetje van lange vingers, kwark en ingemaakte kersen, want dat hebben ze ooit zo lekker gegeten ergens bij vrienden. Dat is de enige uitbreiding in ons familiepatroon: een nieuw recept dat mijn ouders bij vrienden hebben gegeten en dat keurig voor hen is gekopieerd.
Titel (pl)
Subtitel (pl)
Inleiding (pl)
In mijn familie gaan de dingen volgens vaste patronen. We eten en drinken hetzelfde op hetzelfde tijdstip, er wordt over dezelfde thema’s gesproken, we maken dezelfde grappen. Zo kennen we het. Zo voelen we ons veilig. Koffie om half elf in de ochtend, om drie uur in de middag en in de avond bij het journaal. Op verjaardagen met gebak erbij en dan komen na vier uur ook de wijn, de gesmeerde toastjes, de worst en de blokjes kaas op tafel. Mijn vader, oud-wiskundedocent, houdt een monoloog over de teloorgang van het onderwijs wanneer daar maar de kleinste aanleiding toe is. Aan de kinderen van mij en mijn zus wordt steevast de vraag gesteld hoe het gaat op school. Er wordt gesproken over de volgende vakantiebestemming (altijd ergens tussen Duitsland en Italië). ’s Avonds eten we wat we altijd eten. Sinds mijn ouders een elektrische pan hebben waarin het vlees de hele dag gaar kan koken, is dat stoofvlees. En een toetje van lange vingers, kwark en ingemaakte kersen, want dat hebben ze ooit zo lekker gegeten ergens bij vrienden. Dat is de enige uitbreiding in ons familiepatroon: een nieuw recept dat mijn ouders bij vrienden hebben gegeten en dat keurig voor hen is gekopieerd.
Titel (ru)
Subtitel (ru)
Inleiding (ru)
In mijn familie gaan de dingen volgens vaste patronen. We eten en drinken hetzelfde op hetzelfde tijdstip, er wordt over dezelfde thema’s gesproken, we maken dezelfde grappen. Zo kennen we het. Zo voelen we ons veilig. Koffie om half elf in de ochtend, om drie uur in de middag en in de avond bij het journaal. Op verjaardagen met gebak erbij en dan komen na vier uur ook de wijn, de gesmeerde toastjes, de worst en de blokjes kaas op tafel. Mijn vader, oud-wiskundedocent, houdt een monoloog over de teloorgang van het onderwijs wanneer daar maar de kleinste aanleiding toe is. Aan de kinderen van mij en mijn zus wordt steevast de vraag gesteld hoe het gaat op school. Er wordt gesproken over de volgende vakantiebestemming (altijd ergens tussen Duitsland en Italië). ’s Avonds eten we wat we altijd eten. Sinds mijn ouders een elektrische pan hebben waarin het vlees de hele dag gaar kan koken, is dat stoofvlees. En een toetje van lange vingers, kwark en ingemaakte kersen, want dat hebben ze ooit zo lekker gegeten ergens bij vrienden. Dat is de enige uitbreiding in ons familiepatroon: een nieuw recept dat mijn ouders bij vrienden hebben gegeten en dat keurig voor hen is gekopieerd.
Titel (tr)
Subtitel (tr)
Inleiding (tr)
In mijn familie gaan de dingen volgens vaste patronen. We eten en drinken hetzelfde op hetzelfde tijdstip, er wordt over dezelfde thema’s gesproken, we maken dezelfde grappen. Zo kennen we het. Zo voelen we ons veilig. Koffie om half elf in de ochtend, om drie uur in de middag en in de avond bij het journaal. Op verjaardagen met gebak erbij en dan komen na vier uur ook de wijn, de gesmeerde toastjes, de worst en de blokjes kaas op tafel. Mijn vader, oud-wiskundedocent, houdt een monoloog over de teloorgang van het onderwijs wanneer daar maar de kleinste aanleiding toe is. Aan de kinderen van mij en mijn zus wordt steevast de vraag gesteld hoe het gaat op school. Er wordt gesproken over de volgende vakantiebestemming (altijd ergens tussen Duitsland en Italië). ’s Avonds eten we wat we altijd eten. Sinds mijn ouders een elektrische pan hebben waarin het vlees de hele dag gaar kan koken, is dat stoofvlees. En een toetje van lange vingers, kwark en ingemaakte kersen, want dat hebben ze ooit zo lekker gegeten ergens bij vrienden. Dat is de enige uitbreiding in ons familiepatroon: een nieuw recept dat mijn ouders bij vrienden hebben gegeten en dat keurig voor hen is gekopieerd.
Titel (zh)
Subtitel (zh)
Inleiding (zh)
In mijn familie gaan de dingen volgens vaste patronen. We eten en drinken hetzelfde op hetzelfde tijdstip, er wordt over dezelfde thema’s gesproken, we maken dezelfde grappen. Zo kennen we het. Zo voelen we ons veilig. Koffie om half elf in de ochtend, om drie uur in de middag en in de avond bij het journaal. Op verjaardagen met gebak erbij en dan komen na vier uur ook de wijn, de gesmeerde toastjes, de worst en de blokjes kaas op tafel. Mijn vader, oud-wiskundedocent, houdt een monoloog over de teloorgang van het onderwijs wanneer daar maar de kleinste aanleiding toe is. Aan de kinderen van mij en mijn zus wordt steevast de vraag gesteld hoe het gaat op school. Er wordt gesproken over de volgende vakantiebestemming (altijd ergens tussen Duitsland en Italië). ’s Avonds eten we wat we altijd eten. Sinds mijn ouders een elektrische pan hebben waarin het vlees de hele dag gaar kan koken, is dat stoofvlees. En een toetje van lange vingers, kwark en ingemaakte kersen, want dat hebben ze ooit zo lekker gegeten ergens bij vrienden. Dat is de enige uitbreiding in ons familiepatroon: een nieuw recept dat mijn ouders bij vrienden hebben gegeten en dat keurig voor hen is gekopieerd.
العربية
Deutsch
English
Español
Eesti
Français
Nederlands
Polski
Русский
Türkçe
中文
Mediabestand toevoegen aan pagina
Mediabestand toevoegen aan pagina
Mediabestand toevoegen aan pagina
Mediabestand toevoegen aan pagina
Mediabestand toevoegen aan pagina
Mediabestand toevoegen aan pagina
Mediabestand toevoegen aan pagina
<p><!-- z-media 11177 {"align":"block","size":"middle","crop":false,"link":false,"link_url":""} --><!-- z-media 11582 {"align":"block","size":"middle","crop":false,"link":false,"link_url":""} --></p>
Mediabestand toevoegen aan pagina
Mediabestand toevoegen aan pagina
Mediabestand toevoegen aan pagina
Mediabestand toevoegen aan pagina
Gekoppelde media
BLAD Anouk Saleming.def.pdf
11177.jpg
voeg een mediabestand toe
Artikel
Bewaren
Bewaren en bekijken
Verwijderen
Bewaren